0257 25 95 93
0741 096 093
0751 241 585
Home
Windstar Cruises :: Despre companie

Windstar organizeaza croaziere in stil "casual elegance", asa ca daca alegeti unul din cele trei vase mici ale liniei, nu veti avea nevoie de tinute formale, ci mai degraba de haine elegante country club casual, pe care le puteti purta inclusiv la evenimentele organizate seara.

La bord va puteti bucura de o atmosfera casual, relaxata si linistita, iar atunci cand vasul este ancorat si conditiile meteo si legale o permit, aveti posibilitatea sa practicati sporturi acvatice sau sa luati lectii de scuba.

Navele sunt inregistrate in Bahamas. in cadrul acestui pavilion, sunt câteva nave de croaziera unde pasagerilor le este permis accesul pe pod (desi nu la intrarea sau iesirea din port). Având in vedere dimensiunile reduse ale acestora serviciu este foarte personal, si interactiunea cu echipajul navei este usor.

Datorita dimensiunilor reduse, vasele companiei Windstar Cruises pot intra cu usurinta in porturile din lumea intreaga. in unele cazuri, pasagerii trebuie sa ia pana in port barci mai mici, atunci când nava este ancorata, dar accesul pe si de pe o rampa de bord este usor de facut.

Toate cele trei nave ale flotei, Wind Surf, Wind Spirit si Wind Star, au fost renovate in 2003, decoratiunile navei fiind actualizate: tesaturi de un visiniu nou, regal si tema marina cu accente de lemn de culoare inchisa pe intregul vas. Decorate splendid cu nuante de albastru marin si visiniu, accentuate cu tecuri generoase si fitinguri din alama, aceste nave sunt cu adevarat marine in decorul lor.

Pastrand aceeasi tema si cu un nod de marimea navelor mici, cabinele nu au verande, balcoane sau ferestre care sa ofere vederi panoramice, ci doar hublouri clasice ce subliniaza experienta de croaziera.

Cabinele nou renovate au fost dotate cu saltele noi, lenjerie si carpete de calitate superioara, DVD player, sisteme Bose iPod. Toaletele, odata mici si incomode, sunt acum transformate total: blaturi de granit acoperite cu matase, prosoape pufoase si produse de baie L'Occitane.

 


© www.ofertacroaziera.ro 2010 - 2023Termeni si conditiiContactHome
DISCOVER TURISM RO32110761, J2/889/2013, Licenta de turism nr. 6974/06.09.2013, Polita de asigurare seria I nr. 25135, Omniasig, valabilitate 28.08.2015- 27.08.2016. M.D.R.T. 0800- 86.82.82
© Toate fotografiile si textele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin www.ofertacroaziera.ro. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora, fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).
ANPC