0257 25 95 93
0741 096 093
0751 241 585
Home
Termeni si conditii

1. Toate materialele si informatiile continute in acest site web sunt proprietatea exclusiva a DISCOVER TURISM. Ele nu pot fi reproduse integral sau partial ori modificate sub nici o forma fara acordul prealabil scris al proprietarului.


2. Desi obiectivul nostru este de a va transmite informatii actualizate si exacte, nu putem garanta ca prezentul site web nu contine erori, datorate unor erori de programare sau altele. Orice inadvertente, va invitam sa ni le comunicati.


3. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz DISCOVER TURISM nu va fi responsabila pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca firma a informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.


4. Completarea si expedierea formularului de contact prin email nu reprezinta o garantie a efectuarii acesteia. Daca nu sunteti contactat in 24 de ore de un reprezentant al DISCOVER TURISM, va invitam sa luati legatura cu unul din reprezentantii liceului, telefonic.


5. Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca DISCOVER TURISM are dreptul de a prelucra datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a folosirii formularelor de contact si rezervare.


6. Confidentialitate – DISCOVER TURISM nu garanteaza ca utilizarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. DISCOVER TURISM nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care UTILIZATORUL o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit liceului sa primeasca informatii cu caracter personal.


7. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui DISCOVER TURISM, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site.


8. Daca considerati ca orice material de pe acest site violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii prin intermediul formularului de contact, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.


9. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli pe care tu ca utilizator le accepti prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea.


10. DISCOVER TURISM isi rezerva dreptul de a revizui si aduca la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site.


© www.ofertacroaziera.ro 2010 - 2021Termeni si conditiiContactHome
DISCOVER TURISM RO32110761, J2/889/2013, Licenta de turism nr. 6974/06.09.2013, Polita de asigurare seria I nr. 25135, Omniasig, valabilitate 28.08.2015- 27.08.2016. M.D.R.T. 0800- 86.82.82
© Toate fotografiile si textele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin www.ofertacroaziera.ro. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora, fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).
ANPC