0257 25 95 93
0741 096 093
0751 241 585
Home
Tipuri de croaziere

MINI CROAZIERE

O mini croaziera este potrivita pentru cei care doresc sa experimenteze o croaziera si nu au foarte mult timp la dispozitie. Acest tip de croaziera ofera sansa turistilor de a “Gusta” beneficiile unei croaziere.CROAZIERE CLASICE


CROAZIERE PENTRU FAMILII

Industria croazierelor a reinventat notiunea de vacanta pentru familii oferind vase extraordinare dotate cu incredibile facilitate pentru toti membri familiei: parcuri acvatice, patinaj, spa, show-uri de comedie, etc. Cei mici se vor delecta utlizand topoganele din parcurile acvatice, participand la cursuri de arte & meserii, etc., în timp ce adolescenţii pot lua o pauză în cluburi şi cafenelele special amenajate sau să participe în turnee de jocuri video.


CROAZIERE DE LUX

Intr-o croaziera de lux navele de lux care te asteapta sunt adevarate hoteluri plutitoare, al caror confort, exclusivism si rafinament sunt demne de marile capitale ale lumii. Totul pentru ca tu sa te bucuri de fiecare moment al vacantei tale intr-o croaziera de lux, pe o nava de lux. Holuri somptuoase, aranjate sub bagheta marilor decoratori, finisaje de exceptie care merg pana la ultimele detalii ale lifturilor interioare, restaurante de mare clasa, baruri si cluburi personalizate si cazinouri demne de Riviera Franceza, sali de spectacole aidoma celor de pe Broadway. Toate reunite pentru a-ti transforma cele mai indraznete vise de vacanta: ultima frontiera a confortului si rafinamentului este reprezentata de provocarea unei croaziere de lux.


CROAZIERE TEMATICE

Elucidarea unui mister, dansuri pe acorduri de polka, petreceri in costume de epoca sau vizitarea locurilor in care s-au petrecut scene reale de spionaj nu sunt nici pe departe activitati specifice unei croaziere la prima vedere, insa din ce in ce mai multi turisti sunt interesati de astfel de croaziere. Aici mai putem mentiona croaziere de sah, de dans, astrale, de bridge, etc.CROAZIERE DE AVENTURA SI EXPLORARE


Diferenta majora dintre acest tip de croaziera si toate celelalte este faptul ca in astfel de croaziere se urmareste aventura si expeditia, mai bine spus destinatia si nu vasul.
Trebe sa fiti constienti ca acest tip de croaziera nu se adreseaza celor foarte tineri sau batrani, dat fiind faptul ca climatul este uneori neprielnic si sunt incluse multe activitati care pot fi dificile.CROAZIERE PENTRU CUPLURI

Nu este nimic mai romantic decât a naviga cu cineva special pe o croazieră. Răsfăţaţi-vă cu un masaj pentru cupluri în Spa, serviţi un cocktail şi relaxaţi-vă la piscină, savuraţi o cină romantică împreună si dansaţi sub stele.
Cu sute de destinaţii romantice din care poţi alege, vasele de croaziera te poartă împreună cu cel drag aproape oriunde v-aţi dori. Din frumoasa şi sălbatica Africă de Sud până în fermecătoarea Europă sau însoritele insule Caraibe, exista tot ce aveţi nevoie pentru o evadare romantică - plaje albe, ruine antice şi apusuri feerice de soare peste ocean.
© www.ofertacroaziera.ro 2010 - 2023Termeni si conditiiContactHome
DISCOVER TURISM RO32110761, J2/889/2013, Licenta de turism nr. 6974/06.09.2013, Polita de asigurare seria I nr. 25135, Omniasig, valabilitate 28.08.2015- 27.08.2016. M.D.R.T. 0800- 86.82.82
© Toate fotografiile si textele prezentate pe acest site si drepturile de autor ale acestora apartin www.ofertacroaziera.ro. Orice multiplicare, copiere sau publicare a acestora, fara acordul scris al autorului se vor pedepsi conform legii in vigoare (Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).
ANPC